top of page
Afkitten van ramen en deuren

AFKITTEN RAMEN EN DEUREN: ZORGVULDIG UITGEVOERDE ELASTISCHE VOEGWERKEN VOOR RAMEN EN DEUREN

Ramen en deuren afkitten? Vertrouw op een ervaren specialist. Vraag uw offerte aan bij Pascal Maerschalck!

Afkitten ramen en deuren in Geel, Herentals, Turnhout en Dessel en omgeving.

Het afkitten van ramen en deuren is een vak apart. Het kitvoegwerk moet immers onberispelijk gebeuren, want uw ramen en deuren moeten maximaal beschermd zijn tegen zelfs de meest intensieve weersomstandigheden.

Pascal Maerschalck voert alle elastische voegwerken aan ramen en deuren voor u uit, bij renovatie en nieuwbouw. Of u nu ramen in hout, pvc of aluminium hebt, dat maakt geen verschil. Elk materiaal vereist daarop afgestemde producten. Pascal Maerschalck gebruikt uitsluitend kit van OTTO-CHEMIE, die perfect hecht en het onderliggende materiaal volledig beschermt.

iStock-961710268.jpg

Afkitten ramen en deuren: bestand tegen het gure weer

Dankzij het gebruik van deze hoogwaardige topproducten bent u zeker van een weersbestendig resultaat dat jarenlang meegaat. 

Bovendien kiest u zélf welke kleur kit u het mooist vindt. De mogelijkheden zijn bijzonder uitgebreid en alle kleurstalen worden besproken tijdens een eerste bezoek. Zo sluit de uitstraling van uw ramen en deuren perfect aan bij de stijl van uw woning.

Bekijk de technische fiches en kleuren van Otto-Chemie. Hét product voor ramen en deuren, industrie-en stallenbouw en gyproc. Ook zeer goed overschilderbaar.

Otto Chemie
kitten van ramen en deuren

RAMEN EN DEUREN AFKITTEN IN DESSEL, TURNHOUT, HERENTALS OF GEEL? ONTDEK SNEL MEER: VRAAG UW GRATIS OFFERTE AAN!

bottom of page